نحوه ورود به فناوری اطلاعات و ارتباطات
چنانچه قصد ورود به جهان بزرگ فناوری اطلاعات و ارتباطات را دارید، بهتر است تمرکزتان را در این مقاله بیشتر کنید در ضمن این مقاله در ادامه مقاله : “فناوری اطلاعات و ارتباطات چیست؟” میباشد، اگر احیانا با حوزه شغلی فناوری اطلاعات و ارتباطات آشنا نیستید پیشنهاد میکنم در ابتدا به این مقاله رجوع کنید، خوب! خوب! بهتر است برویم سراغ مقاله کنونی که مربوط به گرایش ها و نحوه ورود به فناوری اطلاعات و ارتباطات میباشد.
نحوه ورود به فناوری اطلاعات و ارتباطات
نحوه ورود به فناوری اطلاعات و ارتباطات به دو بخش تقسیم میشود، تحصیل رسمی و خودآموزی که در ادامه هر کدام را توضیح خواهیم داد.
خودآموزی
خودآموزی یعنی اینکه که شما بدون آنکه به دانشگاه بروید و تحصیل رسمی داشته باشید، یادگیری خود را توسط منابع آموزشی اعم از سایت های آموزشی، کتاب ها، ویدیو های آموزشی و … به پیش ببرید و مهارتی را فرا بگیرید.
خداروشکر شغل های موجود در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات قابلیت خودآموزی را دارند و شما میتوانید به راحتی و به صورت خودآموز یکی از شاخه های این حوزه شغلی را فرا بگیرید، متخصص شوید و وارد بازار کار شوید.
در ضمن یادگیری به صورت خودآموزی هم اینطوری نمیباشد که شما به یکباره شروع به خواندن یک کتاب مرتبط با آن حوزه بکنید و بگویید که در حال یادگیری هستید، خیر، زیرا ممکن است مسیر را اشتباه بروید و خیلی دیر به مقصدی که میخواستید برسید و یا حتا نرسید، نحوه ورود به فناوری اطلاعات و ارتباطات در خودآموزی اینگونه است که شما نیاز به یک راهنما و مربی دارید و این راهنما و مربی باید شما را راهنمایی کند و به شما بگوید که از کجا شروع کنید، چه چیز هایی باید یاد بگیرید و اینکه چکار کنید و چطور قدم بردارید.
البته نگران نباشید “چیکار کنم؟” با ارائه مسیر یادگیری به شما، راهی که باید برای رسیدن به تخصص دلخواهتان بروید را نشان میدهد و با معرفی منابع آموزشی قدرتمند به شما کمک میکند تا بهترین منابع آموزشی را انتخاب کنید و یک یادگیری استاندارد و با کیفیتی داشته باشید فقط کافیست برای شروع یادگیری به صورت خود آموزی در فناوری اطلاعات و ارتباطات، با شغل دلخواهتان آشنا شوید و با مسیر یادگیری شغل مورد نظرتان شروع کنید.
تحصیل رسمی
نحوه ورود به فناوری اطلاعات و ارتباطات پس از گذراندن دوره راهنمایی مدرسه اینگونه است که باید انتخاب رشته کنید که برای ورود به حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دو انتخاب دارید اینکه به رشته فنی و حرفه ای وارد شوید یا در ریاضی و فیزیک تحصیل کنید که این دو به شما بستگی دارد و باید به صورت دقیق و مفصل آنها را نسبت به شرایط خودتان مقایسه کنید.
شما پس از گذراندن دوره هنرستان یا دبیرستان و کسب مدرک دیپلم باید وارد دانشگاه شوید و اولین مقطع دانشگاه مقطع کاردانی میباشد.
کاردانی ( فوق دیپلم): گذراندن این دوره 2 سال طول میکشد و سقف مجاز آن 3 سال میباشد.
پس از گذراندن دوره کاردانی و کسب مدرک فوق دیپلم میتوانید به دوره کارشناسی بروید.
کارشناسی ( لیسانس ): مدت زمان تحصیل در این دوره 2 سال است و سقف مجاز آن نیز 3 سال میباشد.
پس از گذراندن کارشناسی و کسب مدرک لیسانس میتوانید به دوره کارشناسی ارشد بروید و تحصیل کنید.
کارشناسی ارشد ( فوق لیسانس ): مدت زمان تحصیل در این دوره هم مانند کارشناسی 2 سال است و سقف مجاز آن 3 سال میباشد.
پس از گذراندن کارشناسی ارشد و کسب مدرک فوق لیسانس میتوانید به دوره دکتری بروید.
دکتری ( دکترا ): مدت زمان تحصیل در این دوره 3 الی 5 سال است و سقف مجاز آن 8 سال میباشد این دوره بالا ترین مقطع تحصیلی در ایران است و معادل مدرک PhD در کشور های اروپایی و آمریکایی میباشد.
پس از مقطع دکتری باز هم یک و دو تا مقط دیگر وجود دارد که بستگی به رشته شما دارد و پس از رسیدن به این مقطع متوجه خواهید شد، در کل پس از اتمام این مقطع شما به سطح تخصص رسیدهاید البته اگر مثلا خوب درس خوانده باشید و شما در این سطح باید بتوانید خودی نشان بدهید و کارهای تخصصی انجام دهید.
دانشگاه برویم یا خودآموزی کنیم؟
اگر شما در نحوه ورد به فناوری اطلاعات و ارتباطات بین این دو گیر کرده اید و دو به شک هستید میتوانید به مقاله خودآموزی یا دانشگاه مراجعه کنید.
ما در این مقاله به طور کامل و دقیق به این موضوع پرداخته ایم و شما با خواندن این مقاله کامل متوجه همه چیز خواهید شد.
دیدگاهتان را بنویسید